El millor: molt pocs cellers fan vi ranci, és un producte únic, un record d'altres maneres de fer vi del passat.
El pitjor: difícil de trobar
Celler: Celler de Capçanes
D.O./Zona: Montsant
País: Espanya
Tipologia de vi Ranci
Graduació (% vol): 17
Varietats: garnatxa negra i samsó
Elaboració: Fermentat durant 20 dies a temperatura controlada entre 25-28ºC. Maceració 25 dies, envelliment durant 2 anys a sol i serena, en gerres de cristall, després en bótes de roure i castanyer, cambiant de més nou a més vell durant 4 anys.
Preu ampolla: 6 €
Data tast: 25/12/2011
Temperatura de servei: 12 ºC.
Gastronomia: És apropiat per prendre amb dolços i fruita seca, per condimentar plats de caça o per prendre sol.
De color teula clara amb aromes suaus i persistents de ranci i fustes; en boca és avellutat i lleugerament àcid.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada