Rión 2010



El millor: la complexitat d'aromes
El pitjor: només es pot comprar al celler, té l'exclusiva de distribució un suís i s'ho emporta tot fora del País.

Celler: Albet i Noya
D.O./Zona: DO Penedès, Catalunya
País: Espanya
Tipologia de vi blanc
Graduació (% vol): 12,5
Varietats: Marina Rión i altres?
Elaboració: ?
Preu ampolla: 10,33€
Data tast: 11/12/2011
Temperatura de servei: 10 ºC.
Gastronomia: aus cuinades al forn

EXAMEN VISUAL
Limpidesa cristal·lí
Fluïdesa fluid
Color
- vins blancs: groc palla
Intensitat clar
Qualitat brillant
Efervescència - vi tranquil: petites bombolles, tot just embotellat

EXAMEN OLFACTIU
Primera impressió agradable
Aroma
- intensitat: forta
- qualitat: molt fina
- tipus: primària / secundària
- família: balsàmica / floral / fruital / especiada de fet dominen els gustos a llevats, és d'esperar que evolucioni a l'ampolla, encara té molt carbònic de la fermentació.
- persistència: persistent
Olors anormals cap

EXAMEN GUSTATIU
Primera impressió molt agradable
Dolçor sec
Acidesa - equilibrada: gras
Cos
- alcohols: suficient
- extracte: ple
- tanins: equilibrat
Intensitat llarg
Aroma en boca
- qualitat: molt fi
- natura: complex
- equilibri: harmoniós
impressió final
- postgust: franc
- conclusió: noble
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009