Petit Bernat 2010



El millor: han treballat molt bé el Cabernet i la Merlot, no es troba cap rastre vegetal
El pitjor: no he trobat cap defecte, tot m'ha agradat.

Celler:  Oller del Mas. Quina mania tenen els "dissenyadors" de possar musica a les webs, no enteneu que molesta? La web no funciona, no està actualitzada i la botiga online no existeix.
D.O./Zona: Pla de Bages
País: Espanya
Tipologia de vi Negre Ecològic
Graduació (% vol): 13,5%
Varietats: syrah, cabernet sauvignon i merlot
Elaboració: criança de 3 mesos amb botes de roure francès (Tronçais) meitat noves meitat de segon any.
Preu ampolla: 6€
Data tast: 25/12/2011
Temperatura de servei: 10 ºC.
Gastronomia: El vaig servir amb els canalon i escudella i carn d'olla, molt adequat ja que té molt de cos i és molt tànic.

EXAMEN VISUAL
 Limpidesa límpid
Fluïdesa solt
Color  porpra /granatós
Intensitat  fosc
Qualitat franc
Efervescència - vi tranquil: nul·la

EXAMEN OLFACTIU
Primera impressió agradable
Aroma
- intensitat: forta
- qualitat: amb raça
- tipus: primària /  terciària
- família:  balsàmica /  fruital / fustosa /  especiada /
- persistència: persistent
Olors anormals cap

EXAMEN GUSTATIU
 Primera impressió molt agradable
Dolçor sec
Acidesa
- equilibrada: equilibrat
Cos
 - alcohols: suficient
- extracte:  rodó
- tanins: ric
Intensitat potent
Aroma en boca
- qualitat:  plaent
- natura: complex / jove
- equilibri: harmoniós
impressió final
- postgust: franc
- conclusió: invitant
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009