El pitjor: El disseny de l'etiqueta el trobo molt lleig, recarregat, tipografia poc clara i sense coherència.
varietats 40% xarel·lo, 40% Parellada i 20% Chardonnay
anyada 2005
tiratge febrer 2006 7052 ampolles
degollament sense afegir licor d'expedició
EXAMEN VISUAL
Limpidesa: cristal·lí
Fluïdesa fluid
Color vins blancs: groc palla
Intensitat clar /
Qualitat viu
Efervescència vi escumós: escuma persistent bombolles fines rosari mitjà
EXAMEN OLFACTIU
Primera impressió: agradable
Aroma
- intensitat: forta
- qualitat: molt fina
- tipus: terciària
- família:balsàmica / química / làctics / empireumàtica (fenc, pa torrat, fruites, cafè)
persistència: persistent
Olors anormals no
EXAMEN GUSTATIU
Primera impressió molt agradable
Dolçor brut
Acidesa
- equilibrada: equilibrat
Cos
- alcohols: suficient 11,5%
- extracte: rodó
- tanins: equilibrat
Intensitat mitjà
Aroma en boca
- qualitat: molt fi
- natura: complex
- equilibri: harmoniós
impressió final
- postgust: franc
- conclusió: invitant.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada