Característiques
Vi de guarda elaborat amb raïm procedent de la finca Coll del Pere Joan, situada en un enclavament a 380 m. d'altitud i orientat al sud-oest, el que permet que el raïm tingui una òptima maduració i estat sanitari. De manera estrictament ecològica i artesanal es cuida el raïm des de la seva verema fins a la seva embotellat.
Criança de 20 mesos en bótes noves de roure francès i hongarès amb torrats mitjans.
300l per la garnatxa, (més volum perquè no s'oxidi en excés)
225l per la carinyena
Producció molt limitada: 1500 ampolles.
El vi no està ni clarificat ni filtrat
Un Priorat 100% autèntic.
16º (licorós 100%)
Amb 1300g de raïm es fa una ampolla de vi 750 ml
La DOQ Priorat exigeix rendiments inferiors al 65%
EXAMEN VISUAL
Limpidesa: borrós
Fluïdesa dens
Color vins negres: granatós
Intensitat fosc
Qualitat viu
Efervescència vi tranquil: nul·la
EXAMEN OLFACTIU
Primera impressió: agradable
Aroma
- intensitat: forta
- qualitat: amb raça
- tipus: primària / secundària / terciària
- família: balsàmica / fruital / fustosa / química / làctics / especiada / empireumàtica (fenc, pa torrat, fruites, cafè)
persistència: persistent
Olors anormals imedio
EXAMEN GUSTATIU
Primera impressió molt agradable
Dolçor sec
Acidesa
- excesssiva: mordaç
Cos
- alcohols: licorós
- extracte: carnós
- tanins: vellutat
Intensitat potent
Aroma en boca
- qualitat: molt fi
- natura: complex
- equilibri: harmoniós
impressió final
- postgust: franc
- conclusió: noble.
t.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada