2 borratxos

Característiques
És el germà petit d'aquest celler de caràcter familiar,  celler Sabater i Mur Vinaters,  i que també s'elabora el vi Del Tros. Un vi que roman en bótes de 12 a 15 mesos i un mínim de 4 mesos a ampolla.
Producció molt limitada: 2500 ampolles.
Etiqueta divertida feta pel reconegut artista de còmics Enric Rebollo.
Finca a Porrera.
90% Garnatxa (no admet guarda)
15º
Verema adelantada, 5-6 de setembre per evitar sobremaduració.
Acidesa volàtil alta 0,5 (quan el vinagre està a 0,9)
PVP 12€

EXAMEN VISUAL
Limpidesa:  borrós
Fluïdesa dens
Color  vins negres:  granatós
  Intensitat  fosc
Qualitat viu
Efervescència vi tranquil: nul·la

EXAMEN OLFACTIU
Primera impressió: agradable
Aroma
- intensitat: forta
- qualitat: amb raça
- tipus: primària / secundària / terciària
- família: balsàmica / fruital / fustosa / química / làctics / especiada / empireumàtica (fenc, pa torrat, fruites, cafè)
persistència: persistent
Olors anormals imedio

EXAMEN GUSTATIU
Primera impressió molt agradable
Dolçor sec
Acidesa
- equilibrada:  gras
Cos
- alcohols: licorós
- extracte: carnós
- tanins: vellutat
Intensitat potent
Aroma en boca
- qualitat: molt fi
- natura: complex
- equilibri: harmoniós
impressió final
- postgust: franc
- conclusió: noble.
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009