Viña Narcisa Sauvignon blanc 2009


Vi elaborat exclusivament amb raïm sauvignon blanc procedent de ceps plantats en els nostres vinyes de La Seca. Durant el procés de fermentació s'ha seguit un rigorós control de la temperatura per tal de conservar al màxim els excepcionals aromes que caracteritzen aquesta varietat de vi. Els ceps tenen més de 40 anys, són els més vells de la zona, i s'ha veremat el 25 d'agost.

Notes de tast del celler:
Color groc daurat pàl lid, molt net i brillant. (el que vam tastar és un vi rama, sense filtrar ni estabilitzar)
Molt fi en nas, net, fresc i amb una gran intensitat aromàtica.
Records a fruites tropicals (pinya, kiwi, maracuià, préssec) i minerals.
Molt saborós en boca amb un llarg postgust de gran estructura i equilibri. Molt persistent.

Consum i conservació:
Temperatura de consum entre 8 º C i 10 º C.
Temperatura de conservació entre 10 º C i 20 º C, amb un grau d'humitat del 75 al 80% evitant variacions brusques de temperatura, fins a dos anys des de la data de comercialització.

Anàlisi:
Acidesa total: 5,47 gr / l
Grau alcohòlic: 13% Vol
pH 3,13


EXAMEN VISUAL

Limpidesa: tèrbol (és un vi rama)
Fluïdesa solt
Llàgrimes
Color
vins blancs: groc palla
Intensitat clar
Qualitat  mat
Efervescència
vi tranquil: nul·la

EXAMEN OLFACTIU

Primera impressió: agradable
Aroma
- intensitat: suficient
- qualitat: / fina
- tipus: primària / secundària
- família:  floral / fruita tropical
persistència: normal
Olors anormals  cap

EXAMEN GUSTATIU

Primera impressió  plaent
Dolçor sec
Acidesa
- equilibrada: fresc
Cos
- alcohols:  suficient
- extracte:  prim
- tanins: despullat
Intensitat mitjà
Aroma en boca
- qualitat: plaent
- natura:  jove
- equilibri: correcte
impressió final
- postgust: constant
- conclusió: agradable.
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009