Vi elaborat exclusivament amb raïm Verdejo procedent dels ceps més vells d'aquesta varietat de les nostres vinyes de La Seca. Durant el procés de fermentació s'ha seguit un rigorós control de la temperatura per tal de conservar al màxim les excepcionals característiques d'aquest vi.
Notes de tast del celler:
Groc palla amb tons daurats, molt net i brillant.
Molt fi en nas amb aromes de fruita.
Surten anisats, olor de herba verd, fonoll i també minerals.
En boca té volum, amb molt de cos i estructura però alhora amb una gran fructuositat i un lleuger toc amarg molt característic d'aquesta varietat.
Consum i conservació:
Temperatura de consum entre 8 º C i 10 º C.
Temperatura de conservació entre 10 º C i 20 º C, amb un grau d'humitat del 75 al 80% evitant variacions brusques de temperatura, fins a 2 anys des de la data de comercialització.
Anàlisi:
Acidesa total: 4,7 gr / l (tartàrica)
Grau alcohòlic: 13,18 % Vol
pH 3,26
Aquesta ampolla s'ha embotellat fa uns dies, a en Javier li agrada més esperar 3 mesos, en contacte amb les mare, perquè el vi acabi de definir-se (febrer-abril). La fermentació es fa en microvinificació, dividint el most per parcel·les.
PVP 5€
EXAMEN VISUAL
Limpidesa: límpid
Fluïdesa fluid
Color
vins blancs: groc verdós
Intensitat mitjà
Qualitat brillant
Efervescència
vi tranquil: nul·la
EXAMEN OLFACTIU
Primera impressió: agradable
Aroma
- intensitat: forta
- qualitat: amb raça
- tipus: primària / secundària
- família: balsàmica anis (el trobo en el retronasal, 7 segons després d'haver empassat el vi / fruital litxi poma verda i meló.
persistència: llarga
Olors anormals cap
EXAMEN GUSTATIU
Primera impressió molt agradable
Dolçor sec
Acidesa
- equilibrada: viu
Cos
- alcohols: suficient
- extracte: rodó
- tanins: equilibrat
Intensitat llarg
Aroma en boca
- qualitat: elegant
- natura: jove
- equilibri: correcte
impressió final
- postgust: franc
- conclusió: invitant
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada