Fitxa de tast del celler: Nas perfumada, amb notes de fustes noves, apareixen tocs cítrics i florals, amb la ventilació es descobreixen notes de vainilla, torrats i també fruites tropicals. Boca, amb cos, estructura, on la sensació d'acidesa aportada pels aromes cítrics en nas equilibra un pas sedós i untuós. I al final fidel a la varietat es mostra lleugerament amarg amb postgust complex i molt elegant.
Us recomano llegir el post de David de Jorge, no té desperdici!.
EXAMEN VISUAL
Limpidesa: cristal·lí
Fluïdesa consistent
Llàgrimes lenta i glicerica
Color
vins blancs: or
Intensitat sostingut
Qualitat viu
Efervescència
vi tranquil: nul·la
EXAMEN OLFACTIU
Primera impressió: agradable
Aroma
- intensitat: forta /
- qualitat: amb raça
- tipus: secundària / terciària
- família: balsàmica / floral / fustosa / especiada /
persistència: llarga
Olors anormals cap
EXAMEN GUSTATIU
Primera impressió plaent sorprenent la potència de la fusta
Dolçor sec
Acidesa
- equilibrada: gras
Cos
- alcohols: calent
- extracte: carnós
- tanins: ric
Intensitat potent
Aroma en boca
- qualitat: elegant
- natura: complex
- equilibri: ampli
impressió final
- postgust: franc
- conclusió: robust, moltíssima fusta jove.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada