Ossian 2007


Fitxa de tast del celler: Nas perfumada, amb notes de fustes noves, apareixen tocs cítrics i florals, amb la ventilació es descobreixen notes de vainilla, torrats i també fruites tropicals. Boca, amb cos, estructura, on la sensació d'acidesa aportada pels aromes cítrics en nas equilibra un pas sedós i untuós. I al final fidel a la varietat es mostra lleugerament amarg amb postgust complex i molt elegant.

Us recomano llegir el post de David de Jorge, no té desperdici!.

EXAMEN VISUAL

Limpidesa: cristal·lí
Fluïdesa consistent
Llàgrimes lenta i glicerica
Color
vins blancs: or
Intensitat  sostingut
Qualitat  viu
Efervescència
vi tranquil: nul·la

EXAMEN OLFACTIU

Primera impressió: agradable
Aroma
- intensitat: forta /
- qualitat: amb raça
- tipus:  secundària / terciària
- família:  balsàmica / floral   / fustosa  / especiada /
persistència: llarga
Olors anormals cap

EXAMEN GUSTATIU

Primera impressió  plaent sorprenent la potència de la fusta
Dolçor  sec
Acidesa
- equilibrada:  gras
Cos
- alcohols: calent
- extracte: carnós
- tanins:  ric
Intensitat potent
Aroma en boca
- qualitat: elegant
- natura: complex
- equilibri:  ampli
impressió final
- postgust: franc
- conclusió:  robust, moltíssima fusta jove.
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009