Alba de Miros 2006


Varietats de raïm: 100% Verdejo.
Verema: Realitzada manualment i transportada en caixes de plàstic amb 15 kg de raïm cada caixa.
Elaboració: Selecció manual del raïm a la taula de selecció amb posterior desrapat i premsat.
Fermentació: El most obtingut en el premsat es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable durant 20 dies a una temperatura inferior als 18 º C.
Clarificació i estabilització: Realitzada durant el mes de gener de 2008.
Embotellat: Febrer de 2008.
Alcohol: 13% Vol
Suro: Sintètic de 40 x 24.
Etiqueta: Pintura original de Berta Espanyol per BODEGAS PEÑAFIEL.
Tast: Color groc pàl lid amb lleugers reflexos verdosos, brillant amb matisos cèria. Nas neta, fresca, amb notes de fruites verdes (pomes, peres), amb matisos florals i records a herbes de muntanya baixa. Vi de llarg recorregut en boca, sedós, elegant, amb acidesa molt ben integrada que alhora li aporta frescor.
Temperatura de servei: 8-10 º C.

EXAMEN VISUAL

Limpidesa: cristal·lí
Fluïdesa fluid
Llàgrimes fina i elegant
Color
vins blancs:  groc palla
Intensitat  lleuger
Qualitat viu
Efervescència
vi tranquil: nul·la

EXAMEN OLFACTIU

Primera impressió: agradable
Aroma
- intensitat: forta
- qualitat:  fina
- tipus: primària
- família:  floral / fruital
persistència: persistent
Olors anormals cap


EXAMEN GUSTATIU

Primera impressió molt agradable
Dolçor / sec
Acidesa
- equilibrada:  fresc
Cos
- alcohols:  suficient
- extracte:  ple
- tanins:  equilibrat
Intensitat mitjà
Aroma en boca
- qualitat: molt fi
- natura:  jove
- equilibri: correcte
impressió final
- postgust: franc
- conclusió: agradable .
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009