Coto de Imaz reserva 2004




Varietat de raïm: Tempranillo 100% de Rioja Alta

Vinificació: En dipòsits d'acer inoxidable durant 21-30 dies, amb un prolongat contacte amb la pell, per aconseguir un equilibri harmoniós entre afruitat i taní.

Criança: Amb 18 mesos en bótes de roure americà de 225 litres i 24 mesos en ampolla previs a sortir del nostre celler.

Descripció: Color cirera teula. Aroma amb lleus notes de fusta que sobresurt lleugerament la fruita. Saborós, tànnic i fruita fresca, agradable.

Temperatura: 16-18 º C


EXAMEN VISUAL

Limpidesa: límpid
Fluïdesa consistent
Llàgrimes lentes i amples
Color
vins negres: vermell / castanyer
Intensitat mitjà
Qualitat franc
Efervescència
vi tranquil: nul·la

EXAMEN OLFACTIU

Primera impressió: agradable
Aroma
- intensitat: forta
- qualitat: amb raça
- tipus: primària / secundària / terciària
- família: animal / balsàmica / fruital / fustosa / química / especiada / empireumàtica (fenc, pa torrat, fruites, cafè)
persistència: persistent
Olors anormals cap


EXAMEN GUSTATIU

Primera impressió molt agradable
Dolçor sec
Acidesa
- equilibrada: gras
Cos
- alcohols: untuós
- extracte:rodó
- tanins: vellutat
Intensitat potent
Aroma en boca
- qualitat: molt fi
- natura: complex
- equilibri: harmoniós
impressió final
- postgust: franc
- conclusió: noble .
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009