Natureo sin Torres


Vaig tastar Natureo al tast que ens va oferir la casa Torres al restaurant Loidi de Barcelona. Va ser un apertiu òptim. Em va sorprendre gratament, sobretot l'olor, ningú diria que se li ha extret l'alcohol!

Elaborat amb raïm de la varietat Moscatell (Muscat), ha seguit un procés d'elaboració clàssica d'un vi blanc, veremat el raïm a l'agost i fermentant el most en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada obtenint un aromàtic vi. A continuació, a través de la tècnica anomenada "Columna de Con Rotatori" se li extreu l'alcohol.

EXAMEN VISUAL

Limpidesa: cristal·lí
Fluïdesa fluid
Color
vins blancs:  groc llimona
Intensitat clar
Qualitat brillant
Efervescència
vi tranquil: nul·la

EXAMEN OLFACTIU

Primera impressió: agradable
Aroma
- intensitat: forta
- qualitat: molt fina
- tipus: primària
- família:  floral / fruital
persistència:  llarga
Olors anormals cap


EXAMEN GUSTATIU

Primera impressió  ordinària
Dolçor / sec
Acidesa
- equilibrada: fresc
Cos
- alcohols: molt  lleuger, no s'aprecia.
- extracte:  prim
- tanins: suficient
Intensitat  feble
Aroma en boca
- qualitat: corrent
- natura:  jove
- equilibri:  correcte
impressió final
- postgust: refrescant
- conclusió: innovador.


 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009