Vaig tastar Natureo al tast que ens va oferir la casa Torres al restaurant Loidi de Barcelona. Va ser un apertiu òptim. Em va sorprendre gratament, sobretot l'olor, ningú diria que se li ha extret l'alcohol!
Elaborat amb raïm de la varietat Moscatell (Muscat), ha seguit un procés d'elaboració clàssica d'un vi blanc, veremat el raïm a l'agost i fermentant el most en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada obtenint un aromàtic vi. A continuació, a través de la tècnica anomenada "Columna de Con Rotatori" se li extreu l'alcohol.
EXAMEN VISUAL
Limpidesa: cristal·lí
Fluïdesa fluid
Color
vins blancs: groc llimona
Intensitat clar
Qualitat brillant
Efervescència
vi tranquil: nul·la
EXAMEN OLFACTIU
Primera impressió: agradable
Aroma
- intensitat: forta
- qualitat: molt fina
- tipus: primària
- família: floral / fruital
persistència: llarga
Olors anormals cap
EXAMEN GUSTATIU
Primera impressió ordinària
Dolçor / sec
Acidesa
- equilibrada: fresc
Cos
- alcohols: molt lleuger, no s'aprecia.
- extracte: prim
- tanins: suficient
Intensitat feble
Aroma en boca
- qualitat: corrent
- natura: jove
- equilibri: correcte
impressió final
- postgust: refrescant
- conclusió: innovador.
Etiquetes de comentaris:
2008,
monovarietal,
SIN (baix alcohol),
v Muscat
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada