Fransola 2008

DO: Penedès
Finca de procedència: Fransola, de sòls calcaris i rogencs.
Varietats: 95% Sauvignon Blanc, 5% Parellada (per corregir l'acidesa del Sauvignon)
Època de verema: Sauvignon Blanc (a partir del 13 setembre 2008 en endavant.) Parellada (A partir del 29 de Setembre de 2008 en endavant.)
Superfície: 25 Ha / 62 acres
Elaboració:
Temps de fermentació: 2 setmanes
Tipus de fermentació: Per combinar les millors qualitats d'aquest vi blanc (frescor, maduresa, delicadesa i elegància) hem fet un "assamblage" fermentat i envellit durant 8 mesos en bótes noves (barreja de roure americà i roure francès).
Temperatura de fermentació: Barrica: 18 ° C i Acer inoxidable: 16 ° C  (50% de la verema a cada dipòsit-barrica)
Criança:
Criança durant 8 mesos.
Data d'embotellament: 9 juny 2009
Nombre d'ampolles produïdes: 138.000
Dades tècniques:
Grau alcohòlic: 13,25% pH: 3,18
Acidesa total: 5,6 g / L (tartàric) Sucre residual: 1,6 g / L
Ben conservat millorarà en els propers: 3 - 5 anys Formats disponibles: 75 cl

Nota de tast: Els millors vins s'obtenen escoltant la natura. Aquesta és la raó per la que fa més de vint anys vam escollir el privilegiat entorn de Fransola, finca històrica situada en una de les zones més altes del Penedès, per plantar un dels nostres més reconeguts vinyes. Les seves fredes nits i temperats dies proporcionen un excel lent clima OPAR el cultiu de la vinya, regalant els millors raïms de Sauvignon Blanc i Parellada amb què elaborem aquest elegant i equilibrat vi.
Gastronomia: Servir a 8 - 10 ° C. Ideal per acompanyar crustacis i mariscs, els millors peixos i algunes aus. Ben conservat millorarà en els propers 3 - 5 anys.



 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009