100% Cabernet Sauvignon
Epoca de verema:
Cabernet Sauvignon (El 24 d'abril de 2006)
Elaboració:
Temps de maceració: 1 mes
Temps de fermentació: 7 dies
Tipus de fermentació: Alcohòlica i malolàctica
Temperatura de fermentació: 30 ° C
Criança:
Envellit en bótes de roure francès de Nevers, 50% noves, durant 18 mesos.
Data d'embotellament: Embotellat sense filtració l'abril de 2008
Nombre d'ampolles produïdes: D'aquesta collita s'han obtingut 81.143 ampolles.
Dades tècniques:
Grau alcohòlic: 14.0%
pH: 3.7
Acidesa total: 5.0 grs. / I (tartàric)
Ben conservat millorarà en els propers: 10-15 anys. Formats disponibles: 75 cl
Nota de tast: (Juliol 2008). Intens color cirera fosc. Aroma de gran expressió, amb acords de fruites vermelles i negres en equilibri amb suaus notes especiades. Paladar ampli, sedós i envoltant, amb un final fresc, complementat amb els fins matisos del roure.
Gastronomia: Exhibeix la seva força i la seva elegància acompanyant els grans rostits de carn i la caça de pèl. Ha de servir-se a 18 ° C.
Realment trobem els aromes dels vins Xilens, el sr. Torres el descriu com aroma a Oceà, fresc, mineral i complex.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada