ARRAYÁN PREMIUM - 2004

Regió: D.O. Méntrida 
Bodega: Arrayán
Syrah (55%), Merlot (20%), Cabernet Sauvignon (15%), Petit Verdot (10%)
Graduació: 14
El·laboració
Vendimia manual despalillada, encube en depósito de acero inoxidable. Tiempo de crianza en barrica: 12 - 14 meses. Tipo de barrica: 100% francés allier. Grado alcohólico: 14% vol.




EXAMEN VISUAL

Limpidesa:  límpid
Fluïdesa consistent
Llàgrimes len i ample
Color
vins negres: porpra
Intensitat dens
Qualitat  viu
Efervescència
vi tranquil: nul·la

EXAMEN OLFACTIU

Primera impressió: agradable
Aroma
- intensitat: forta
- qualitat: amb raça
- tipus: primària / secundària / terciària
- família: animal / balsàmica / floral / fruital /  fustosa / química / especiada / empireumàtica (fenc, pa torrat, fruites, cafè)
persistència: persistent
Olors anormals cap

EXAMEN GUSTATIU

Primera impressió molt agradable
Dolçor  sec
Acidesa
- equilibrada:  gras
Cos
- alcohols: licorós
- extracte: carnós
- tanins:  ric
Intensitat potent
Aroma en boca
- qualitat: molt fi
- natura: complex
- equilibri:  ampli
impressió final
- postgust: constant

- conclusió:  noble.


 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009