Bodega: Arrayán
Syrah (55%), Merlot (20%), Cabernet Sauvignon (15%), Petit Verdot (10%)
Graduació: 14
El·laboració
Vendimia manual despalillada, encube en depósito de acero inoxidable. Tiempo de crianza en barrica: 12 - 14 meses. Tipo de barrica: 100% francés allier. Grado alcohólico: 14% vol.
EXAMEN VISUAL
Limpidesa: límpid
Fluïdesa consistent
Llàgrimes len i ample
Color
vins negres: porpra
Intensitat dens
Qualitat viu
Efervescència
vi tranquil: nul·la
EXAMEN OLFACTIU
Primera impressió: agradable
Aroma
- intensitat: forta
- qualitat: amb raça
- tipus: primària / secundària / terciària
- família: animal / balsàmica / floral / fruital / fustosa / química / especiada / empireumàtica (fenc, pa torrat, fruites, cafè)
persistència: persistent
Olors anormals cap
EXAMEN GUSTATIU
Primera impressió molt agradable
Dolçor sec
Acidesa
- equilibrada: gras
Cos
- alcohols: licorós
- extracte: carnós
- tanins: ric
Intensitat potent
Aroma en boca
- qualitat: molt fi
- natura: complex
- equilibri: ampli
impressió final
- postgust: constant
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada