Puntiapart



Celler:  Lavinyeta
D.O./Zona: Empordà
País: Espanya
Tipologia de vi Negre reserva
Graduació (% vol): 14,5
Varietats: Merlot 60%, Syrah 23%, Samsó 10% Cabernet Sauvignon 7%
Elaboració: Collita 2007. Envellit 13 mesos en roure francès, hongarès i romanès.
Preu ampolla: 11,10 € preu de celler a Barcelona
Data tast: 20/09/2009
Temperatura de servei: 12 ºC.
Gastronomia: carn a la brasa, caça,
.
Examen visual
.
Limpidesa borrós
Fluïdesa dens
Llàgrimes lenta i espesa
Color granatós amb rivet castanyer
Intensitat fosc
Qualitat viu
Efervescència nul·la
.
Examen olfactiu
.
Primera impressió agradable de criança i complexe
Aroma: intensitat forta, qualitat molt fina, tipus terciària, primària. Tabac, fum, saüc, xocolata, arrop, fruites vermelles. Persistència normal 4 caudalies.
olors anormals cap
.
Examen gustatiu
.
Primera impressió agradable.
Dolçor sec
Acidesa fresc
Cos: alcohol untuós, extracte carnós, tanins vellutat
Intensitat llarg
Aroma en boca. Incens, regalèssia, fruita vermella, licor. Qualitat plaent, Natura complexe, Equilibri ampli.
Postgust franc.
Impressió final invitant.


 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009