Lagunilla Crianza 2006


Celler: Lagunilla
Denominació d'Origen: DOQ. Rioja.
Tipus: Criança Negre.
Graduació alcohòlica: 12,5% alc. / Vol.
Varietat de raïm: 80% Ull de Llebre i 20% Garnatxa.
Origen del raïm: La Rioja Alta.
Contingut en sucres: 1,8 g / l. Sec.
Mètode de producció: El most és fermentat a temperatures controlades, mai superiors a 28 º C. Després de la fermentació, es traspassa el vi a bótes de roure on madurarà lentament durant 18 mesos, després dels quals, passa a ampolla durant un període de 12 mesos per completar la seva criança.
Lloc de maduració: Cenicero.
Tipus de barrica: Barrica de roure americà.
Descripció organolèptica: De color vermell robí intens, el seu bouquet revela els seus 18 mesos de criança en bóta de roure amb clares reminiscències de vainilla, amb cos, madur, ben estructurat i harmoniós.
Observacions: Conservar en condicions de temperatura i humitat adequades. Això assegurarà la completa maduresa del vi. Paral.lelament, el vi pot ser consumit en qualsevol moment. Ideal acompanyant per el xai.

EXAMEN VISUAL

Limpidesa:  límpid /
Fluïdesa  consistent
Llàgrimes ampla i compacte
Color

vins negres: cirera  castanyer
Intensitat  lleuger
Qualitat  viu
vi tranquil: nul·la efervescència

EXAMEN OLFACTIU

Primera impressió: agradable
Aroma
intensitat: suficient
qualitat:  distingida
tipus: primària i terciària
família: / fruital  / fustosa  / especiada / empireumàtica (fenc, pa torrat, fruites, cafè)
persistència:  / normal /
Olors anormals cap

EXAMEN GUSTATIU


Primera impressió  plaent
Dolçor  sec
Acidesa
 - equilibrada: equilibrat
Cos
-  alcohols: suficient
-  extracte:  rodó
-  tanins: equilibrat
Intensitat mitjà
Aroma en boca
qualitat: elegant
natura: complex
equilibri: ampli
Impressió final
- postgust: franc
- conclusió:  noble


 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009