Abans de tastar cal decantar unes hores, ha passat el seu punt òptim, i porta massa temps en ampolla. Sno s'aireja els aromes de reducció no ens faran gaudir d'un vi de guarda correcte.
EXAMEN VISUAL
Limpidesa: borrós
Fluïdesa consistent
Llàgrimes lenta i de color oxidat
Color
vins negres: / vermell / castanyer
Intensitat fosc
Qualitat mat
Efervescència
vi tranquil: nul·la
EXAMEN OLFACTIU
Primera impressió: ordinària
Aroma
intensitat: forta
qualitat: / poc plaent / grollera / desagradable
tipus: terciària
família: animal / balsàmica / fruital / vegetal / fustosa / química / especiada / empireumàtica (fenc, pa torrat, fruites, cafè)
persistència: llarga
Olors anormals cap, un cop ventilat
EXAMEN GUSTATIU
Primera impressió ordinària
Dolçor sec
Acidesa
- equilibrada: / gras
Cos
alcohols: licorós
extracte: dens
tanins: equilibrat
Intensitat potent
Aroma en boca
qualitat: plaent
natura: vell
equilibri: ampli
impressió final
postgust: constant
conclusió: robust.
Etiquetes de comentaris:
2003,
criança,
DO Costers del Segre,
v Cabernet Sauvignon,
v Merlot,
v Syrah
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada