Petit grealó seró. 2003




Abans de tastar cal decantar unes hores, ha passat el seu punt òptim, i porta massa temps en ampolla. Sno s'aireja els aromes de reducció no ens faran gaudir d'un vi de guarda correcte.


EXAMEN VISUAL

Limpidesa:  borrós
Fluïdesa  consistent
Llàgrimes lenta i de color oxidat
Color
vins negres: / vermell / castanyer
Intensitat  fosc
Qualitat  mat
Efervescència
vi tranquil: nul·la

EXAMEN OLFACTIU

Primera impressió:  ordinària
Aroma
intensitat: forta
qualitat: / poc plaent / grollera / desagradable
tipus:  terciària
família: animal / balsàmica / fruital / vegetal / fustosa / química / especiada / empireumàtica (fenc, pa torrat, fruites, cafè)
persistència:  llarga
Olors anormals cap, un cop ventilat

EXAMEN GUSTATIU


Primera impressió  ordinària
Dolçor sec
Acidesa
 - equilibrada: / gras
Cos
alcohols: licorós
extracte: dens
tanins: equilibrat
Intensitat potent
Aroma en boca
qualitat:  plaent
natura:  vell
equilibri:  ampli
impressió final
postgust: constant
conclusió: robust.


 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009