Bodega: Monje
D.O./Zona: Tacoronte acentejo
País: Espanya
Tipologia de vi Negre
Graduació (% vol): 13,5
Varietats: 90 % de Tintilla Castellana y un 10 % de Listán Negro.
Elaboració: Es un tinto de fermentación en barrica, sometido a una crianza de ocho meses en roble francés Allier y Vosques. Se está llevando a cabo desde el año 2000 y está elaborado con un 90 % de Tintilla Castellana y un 10 % de Listán Negro.
.
Capa media-alta cubierto pero visible, nariz de TINTILLA para aprendérsela, evoluciona magníficamente ante el aire. Boca amplia,pero nada pesada, sabrosos taninos para quien guste, final como siempre… buen recuerdo, invitando a volver a tomar.
Preu ampolla: 19 €
Data tast: 20/02/2009
Temperatura de servei: 12 ºC.
Gastronomia: Cabra,Carne roja a la plancha, Carnes en Salmorejo, Carnes rojas asadas o en salsa, Cecina de Vaca o Cabra, Cerdo asado, Cordero, Embutidos
..Examen visual
.
Limpidesa brillant
Fluïdesa consistent
Llagrimes lenta
Color teula
Intensitat sostingut
Qualitat franc
Efervescència nul·la
.Examen olfactiu
.
Primera impressió agradable
Aroma: intensitat forta, qualitat distingida, tipus terciari, làctics, minerals, espècies, trufa blanca, i primaris, vegetals, pebrot, fruites vermelles. Persistència normal 4 caudalies.
olors anormals cap
.Examen gustatiu
.
Primera impressió molt agradable.
Dolçor sec
Acidesa fresc
Cos: alcohol licorós, extracte rodó, tanins vellutat
Intensitat llarg
Aroma en boca. Qualitat plaent, Natura complex, mores, canyella, làctics. Equilibri correcte.
Impressió final invitant.
.
Limpidesa brillant
Fluïdesa consistent
Llagrimes lenta
Color teula
Intensitat sostingut
Qualitat franc
Efervescència nul·la
.Examen olfactiu
.
Primera impressió agradable
Aroma: intensitat forta, qualitat distingida, tipus terciari, làctics, minerals, espècies, trufa blanca, i primaris, vegetals, pebrot, fruites vermelles. Persistència normal 4 caudalies.
olors anormals cap
.Examen gustatiu
.
Primera impressió molt agradable.
Dolçor sec
Acidesa fresc
Cos: alcohol licorós, extracte rodó, tanins vellutat
Intensitat llarg
Aroma en boca. Qualitat plaent, Natura complex, mores, canyella, làctics. Equilibri correcte.
Impressió final invitant.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada