Hollera Monje 2008



Bodega:
Monje
D.O./Zona:
Tacoronte Acentejo
País: Espanya
Tipologia de vi Negre maceració carbònica
Graduació (% vol): 12,5
Varietats: Listan Negro
Elaboració: maceració carbònica. Tinto de Maceración Carbónica nacido de las uvas Listán Negro. Nos ofrece un potente color rojo con tonos violetas; en nariz es intenso, limpio, con mezcla de aromas de frutas rojas, cenizas, anises... Todo en orden. En boca es pleno de sabores, con alegres taninos y sabroso retrogusto. El embotellado se realiza en el mes de noviembre, dos meses después de su elaboración.
Preu ampolla: 7,75 € a la bodega
Data tast: 20/02/2009
Temperatura de servei: 12 ºC.
Gastronomia: Carnes Saladas adobadas, Consomé de Carnes ligeras, Embutidos, Hígado, Paellas principalmente de Carnes, Pescados Fritos, Puchero Canario, Quesos semicurados.
Fitxes a verema
.
.
Airejar abans de servir, es suavitza, perdent amargor i guanyant en aromes secundaris.

Examen visual
.
Limpidesa brillant
Fluïdesa solt
Llagrimes fines
Color violeta brillant
Intensitat sostingut
Qualitat viu
Efervescència nul·la
.
Examen olfactiu
.
Primera impressió agradable
Aroma: intensitat llarga, qualitat amb raça, tipus primari i secundari plàtan, molt mineral, terra volcànica, fruites vermells, caramels. Persistència normal 4 caudalies.
olors anormals cap
.
Examen gustatiu
.
Primera impressió agradable.
Dolçor sec
Acidesa fresc 
Cos: alcohol suficient, extracte calent, tanins llargs que donen pas a l'acidesa.
Intensitat llarga
Aroma en boca. Qualitat plaent, Natura carbònica, torrats, albercoc, fruites vermelles madures. Equilibri angulós.
Impressió final invitant, llaminer.


 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009