Son Caló rosat

Bodega: Miquel Oliver
D.O./Zona: Pla i Llevant - Mallorca
País: Espanya
Tipologia de vi : Rosat
Graduació (% vol): 12,5
Varietats: Callet, Fogoneu i Tempranillo
Elaboració: Veremat al setembre, maceració 2 dies, fermentat 10 dies a DAI a 16ºC, embotellat al març.
Preu ampolla: 5 €
Data tast: 23/01/2009
Temperatura de servei: 6-8ºC.
Fitxa tast de la bodega: D´atractiu color rosa amb molta lluminositat.Aromes de fruites silvestres. Estructurat i amb molta presència frutal.Equilibrat. Fresc.Exquisit i deixa molt bon gust. Premis: 1987- Baco de Bronze. Unió Espanyola de Catadors. Sevilla.
Examen visual
.
Limpidesa límpid
Fluïdesa solt
Llagrimes escasa
Color pell de ceba
Intensitat forta
Qualitat tènue
Efervescència nul·la
.
Examen olfactiu
.
Primera impressió ordinària
Aroma: intensitat feble, qualitat poc plaent, tipus prmari i terciari, poa maduixa i complexitat al meu parer de les varietats Callet i Fogoneu. Persistència curta 2 caudalies.
olors anormals cap

.
Examen gustatiu
.
Primera impressió ordinària.
Dolçor sec
Acidesa equilibrat
Cos: alcohol suficient, extracte prim, tanins equilibrat
Intensitat suau
Aroma en boca. Qualitat corrent, Natura jove, Equilibri correcte
Impressió final, molt fluix, deixa indiferent.
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009