Lasendal Garnatxa barrica 2006

Aquest vi l'hem triat al Celler de Gelida, per tastar un dels vins que recomanen al programa en Clau de Vi. La finalitat del tast és conèixer en el mateix l'aroma de cuir.







Bodega: Celle de capsanes
D.O./Zona: Montsant
País: Espanya
Tipologia de vi Negre amb criança en roure
Graduació (% vol): 14
Varietats: Garnatxa 85% i Syrah 15%
Elaboració: criança 8 mesos en bóta de roure americà i francès
Preu ampolla: 8 €
Data tast: 05/12/2008
Temperatura de servei: 10ºC.
Gastronomia: Carns vermelles i estofats.
.
Examen visual
.
Limpidesa límpid amb certa opacitat
Fluïdesa consistent
Llagrimes fina i duradera
Color violeta porpre
Intensitat densa
Qualitat viva
Efervescència nul·la
.
Examen olfactiu
.
Primera impressió agradable roses i cuir
Aroma: intensitat llarga, qualitat fina, tipus primari i terciari, maduixes, flors, balsàmc, cuir, torrats i canyella. Persistència normal 4 caudalies.
olors anormals cap
.
Examen gustatiu
.
Primera impressió agradable, ric en criança.
Dolçor sec
Acidesa equilibrada
Cos: alcohol suficient, extracte viu, tanins ric
Natura complex, equilibrat aromes criança fusta i olivada.
Impressió final criança.
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009