Aquest tast és un regal d'en Pere, company de tast que gaudeix tan com nosaltres de les sensacions que dona un gran vi. Per això no ha dubtat a desplaçar-se fins a Sabadell per a trobar per a nosaltres una de les últimes ampolles disponibles d'aquest vi. Gràcies Pere!
Bodega: Castell del remei
D.O./Zona: Costers del Segre
País: Espanya
Tipologia de vi Negre amb criança en roure
Graduació (% vol): 12,5
Varietats: Ull de llebre, Cabernet Sauvignon, Merlot i Garnatxa
Elaboració: criança 10 mesos en bóta de roure americà i francès
Preu ampolla: ?
Data tast: 05/12/2008
Temperatura de servei: 6-8ºC.
Nota de tast de la bodega: color cirera cobertura amplia, especiat amb aromes de cedre, torrats fruites negres i cassís. Saboros, potent i estructurat.
Procedència del raïm
Vinyes pròpies
Producció
Ampolles de 50cl.,75 cl. i 150cl.
Anàlisi
Alcohol 13,9 % vol.
Acidesa total 5,1 g/L
Acidesa volátil 0,69 g/L
pH 3,67
SO2 total 100 mg/L
Sucres 1.01 g/L
Gastronomia: Carns vermelles i estofats.
.
Examen visual
.
Limpidesa límpid
Fluïdesa consistent
Llagrimes fina i duradera
Color cirera
Intensitat densa
Qualitat viva
Efervescència nul·la
.
Examen olfactiu
.
Primera impressió agradable
Aroma: intensitat llarga, qualitat fina, tipus primari i terciari, mantega, pebrot, fruita vermella, pebre. Persistència llarga 5 caudalies.
olors anormals cap
.
Examen gustatiu
.
Primera impressió agradable, ric en tanins.
Dolçor sec
Acidesa equilibrada
Cos: alcohol suficient, extracte viu, tanins ric
Natura complex, equilibrat aromes criança i fruites vermelles.
Impressió final criança molt càlida i acollidora, recomfortant.
D.O./Zona: Costers del Segre
País: Espanya
Tipologia de vi Negre amb criança en roure
Graduació (% vol): 12,5
Varietats: Ull de llebre, Cabernet Sauvignon, Merlot i Garnatxa
Elaboració: criança 10 mesos en bóta de roure americà i francès
Preu ampolla: ?
Data tast: 05/12/2008
Temperatura de servei: 6-8ºC.
Nota de tast de la bodega: color cirera cobertura amplia, especiat amb aromes de cedre, torrats fruites negres i cassís. Saboros, potent i estructurat.
Procedència del raïm
Vinyes pròpies
Producció
Ampolles de 50cl.,75 cl. i 150cl.
Anàlisi
Alcohol 13,9 % vol.
Acidesa total 5,1 g/L
Acidesa volátil 0,69 g/L
pH 3,67
SO2 total 100 mg/L
Sucres 1.01 g/L
Gastronomia: Carns vermelles i estofats.
.
Examen visual
.
Limpidesa límpid
Fluïdesa consistent
Llagrimes fina i duradera
Color cirera
Intensitat densa
Qualitat viva
Efervescència nul·la
.
Examen olfactiu
.
Primera impressió agradable
Aroma: intensitat llarga, qualitat fina, tipus primari i terciari, mantega, pebrot, fruita vermella, pebre. Persistència llarga 5 caudalies.
olors anormals cap
.
Examen gustatiu
.
Primera impressió agradable, ric en tanins.
Dolçor sec
Acidesa equilibrada
Cos: alcohol suficient, extracte viu, tanins ric
Natura complex, equilibrat aromes criança i fruites vermelles.
Impressió final criança molt càlida i acollidora, recomfortant.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada