D.O./Zona: Empordà
País: Espanya
Tipologia de vi: negre
Graduació (% vol): 13,5
Varietats: varietats Garnatxa (40%), Carinyena (40%), però també amb una petita proporció de Syrah, Merlot i Ull de llebre.
Elaboració: raïm veremat durant el mes de setembre quan cada varietat assoleix la maduració fenòlica. Rendiment aproximat de 50 Hl/Ha. Elaborat majoritàriament amb les varietats Garnatxa (40%), Carinyena (40%), però també amb una petita proporció de Syrah, Merlot i Ull de llebre. Després de derrapar el raïm, es posa a macerar i fermenta a una temperatura de 28º durant 15 dies. En acabar s'inicia la fermentació malolàctica.
Preu ampolla: 3,90 €
Data tast: 21/11/2008
Temperatura de servei: 12ºC.
.
Nota de tast de la bodega: color vermell intens amb tons morats i lilosos. Aromes potents de fruites i espècies: mora, pruna, regalèssia, vainilla, coco, mentolats i toffee. A la boca és ple i rodó amb uns tanins agradables. Té un final ple, dens, agradable i persistent.
Gastronomia: ideal per acompanyar plats de carn, peix blau, garoines, guisats, formatges semicurats.
Gastronomia: ideal per acompanyar plats de carn, peix blau, garoines, guisats, formatges semicurats.
.
Examen visual
.
Limpidesa límpid
Fluïdesa fluid
Llagrimes ràpida i fosca
Color porpre
Intensitat forta
Qualitat jove, viu
Efervescència nul·la
.
Examen olfactiu
.
Primera impressió agradable, fruites
Aroma: intensitat sostinguda, qualitat fina, tipus primari, família prunes, fruits vermellls, espècies (el coco no hi és) .
Persistència mitja caudalies 3
olors anormals cap
.
Examen gustatiu
.
Primera impressió tànic
Dolçor sec
Acidesa equilibrat
Cos: alcohol suficient , extracte carnós, tanins excessius
Intensitat mitjà, natura jove .
Impressió final pel meu gust és molt bó, molts dels tastadors l'han trobat massa astringent.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada