Abadal Picapoll

Bodega: Masies d'Avinyó
D.O./Zona: Pla de Bages
País: Espanya
Tipologia de vi: blanc
Graduació (% vol): 13,5
Varietats: Picapoll
Elaboració: Aquest vi s'obté d'un 100% de raïms de la casta picapoll, autòctona de la denominació Pla de Bages, nascuts a petites parcel·les de terres argilencs, amb notable presència de pedra calcària. La vinificació és tradicional, amb fermentació en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada i una criança de tres mesos sobre lligues.
Preu ampolla: 9 €
Data tast: 21/11/2008
Temperatura de servei: 12ºC.
.
Nota de tast de la bodega: Blanc de generosa amplitud a la boca suggerent complexitat fruitosa i floral.Pinya i aranja sobre gessamí i albercoc.
Notes de tast de El mundo
.
Examen visual
.
Limpidesa una de les dues ampolles presenta petite tervolesses i aroma més umamic (llevats)
Fluïdesa dens
Llagrimes lenta
Color groc daurat
Intensitat forta
Qualitat sostinguda
Efervescència nul·la
.
Examen olfactiu
.
Primera impressió fruita
Aroma: intensitat sostinguda, qualitat fina, tipus primari, família pinyons, orejones, dolç, gessamí, dama de noche, llimona i pera.
Persistència mitja caudalies 3
olors anormals cap
.
Examen gustatiu
.
Primera impressió agradable fruita i flors
Dolçor sec
Acidesa viu
Cos: alcohol equilibrat , extracte sec, tanins equilibrats
Intensitat suau, natura jove, complexe.
Impressió final molt agradable, molta diferència entre les dues ampolles tastades
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009