Santa Digna Carmenère

Notes de tast de la bodega

Descripció
Després de diversos anys d'experimentació, ha arribat el moment de presentar el nostre primer vi de la varietat Carmenère, realçat per un petit percentatge de Cabernet Sauvignon que li atorga estructura i ho farà més longeu.

Gastronomia
Perfecte amb les carns de vedella i de bou, així com amb la cassola d'au xilena. Respon a tots els reptes, des dels peixos (Saborós caldillo de congre a què Neruda va dedicar una oda!) fins i tot les salses especiadas.

Nota de tast
Aprecieu el seu bell color cirera i les seves fines aromes (mora, cassis), amb notes balsàmiques (eucaliptus) que culminen en un deliciós indici de mandarina. El paladar és elegant, amb tanins dolços i fruiters que lliuren matisos de cuir i espècies (regalèssia, pebre negre, clau). La criança en roure francès aporta agradables fons torrats i de vainilla.

Premis
Medalla d'Oro Challenge International du Vin (França) 2004 (Collita 2002)


Color vermell porpre, amb molta extracció i densitat. En nas molt agradable, vegetals, notes de criança espècies i frutes vermelles. En boca m'ha semblat molt vegetal, amb notes marcades de pebrot verd, molt agradable i equilibrat, espècies i fusta molt ben integrada. Inviant

Data de tast: 9/11/2008 a la vinoteca Torres
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009