Dolç Mataró Alta Alella Violeta

Bodega: Alta Alella
D.O./Zona: Alella
País: Espanya
Tipologia de vi: negre dolç licorós
Graduació (% vol): 14,8
Varietats: Mataró (Monastrell)
Elaboració: El raïm es deixa sobremadurar al cep i la verema té lloc abans que el raïm comenci el procés de passificació. La maceració tindrà lloc en dipòsits d' acer inoxidable durant 6mesos per tal d' obtenir una màxima extracció de color. Es realitzen remuntats diaris per tal de millorar l' extracció. La pasta serà premsada lleugerament. Posteriorment el vi és criat en barrica de roure francès durant 2 mesos i serà embotellat després d' un procés lleuger d' estabilització.
Preu ampolla: 18 €
Data tast: 18/10/2008
Temperatura de servei: 7ºC
Opinions de De Vinis
Fitxa de la bodega
.
Examen visual
.
Limpidesa opac
Fluïdesa dens
Llàgrimes lenta i ample
Color granatós
Intensitat fosc
Qualitat viu
Efervescència vi tranquil: nul·la
.
Examen Olfactiu
.
Primera impressió agradable i sorprenent
Aroma. Intensitat: forta; qualitat: molt fina; tipus: primària / terciària
Família: floral, violetes, roses; fruita, gerds, mores; empireumàtica, fruites comfitades.
Persistència: llarga, 6-7 caudalies.
.
Examen gustatiu
.
Primera impressió molt agradable
Dolçor generós.
Acidesa equilibrat
Cos : alcohols: licorós; extracte: dens; tanins: equilibrat
Intensitat potent
Aroma en boca, qualitat: molt fi. Natura: complex, fruites del bosc confitades, aroma molt intens a gerds i mores.
Equilibri: ampli
Postgust constant.
Conclusió: invitant.

Un 10
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009