Cabernet Sauvignon Reserva Maset del lleó 2004

Bodega: Maset del lleó
D.O./Zona: Penedés
País: Espanya
Tipologia de vi: negre reserva
Graduació (% vol): 13
Varietats: Cabernet Sauvignon
Elaboració: 2 anys de criança en roure francès, mínim 2 anys de criança a l'ampolla abans de comercialitzar.
Preu ampolla: 8,95€
Data tast: 24/10/2008
Temperatura de servei: 12-14ºC
He triat aquest vi perquè és medalla de plata del Masters Wine Challenge 2006. Medalla de plata AWC.
.
Examen visual
.
Limpidesa sediments naturals de cristalls de tartàric, transparents i molt petits, no afecten al tast
Fluïdesa dens
Llagrimes lenta i compacte
Color vermell picota
Intensitat alta
Qualitat sostinguda
Efervescència nula
.
Examen olfactiu
.
Primera impressió molt agradable
Aroma: intensitat forta, qualitat amb raça, tipus primari, secundari i terciari. Família gerds, grosella, oliva verda, pistatxo, fusta evolucionada, vainilla, persistència llarga
olors anormals cap
.
Examen gustatiu
.
Primera impressió agradable, més àcid que el Merlot i amb menys tanins
Dolçor sec
Acidesa fresc
Cos: alcohol untuós, extracte rodó, tanins equilibrat.
Intensitat potent
Aroma en boca: qualitat molt fi, natura complex, equilibri harmoniós
Impressió final molt agradable, 2 dels tastadors el consideren el millor vi tastat fins ara.
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009