El pitjor: quan s'acaba! , ara seriosament, un pel d'excés de fusta, però m'encanta!
Celler: Agrícola Sant Josep
D.O./Zona: Terra Alta
País: Espanya
Tipologia de vi blanc fermentat en barrica de fusta
Graduació (% vol): 13,5
Varietats: Garnatxa blanca
Elaboració: fermentat en bota de roure francès nova i madurat 6-8 mesos.
Preu ampolla: 8,15€
Data tast:20/01/2012
Temperatura de servei: 7 ºC.
Gastronomia: va bé amb tot, peix carn, tot sòl.
EXAMEN VISUAL
Limpidesa cristal·lí
Fluïdesa consistent
Color - vins blancs: groc daurat / or
Intensitat sostingut /
Qualitat viu
Efervescència - vi tranquil: nul·la
EXAMEN OLFACTIU
Primera impressió agradable
Aroma
- intensitat: forta
- qualitat: molt fina
- tipus: terciària
- família: fruital / fustosa /
- persistència: persistent
Olors anormals
EXAMEN GUSTATIU
Primera impressió molt agradable
Dolçor brut
Acidesa
- equilibrada: viu
Cos
- alcohols: suficient
- extracte: rodó
- tanins: suficient
Intensitat potent
Aroma en boca
- qualitat: plaent
- natura: complex
- equilibri: correcte
impressió final
- postgust: franc
- conclusió: invitant
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada