Cava Mont-Ferrant Berta Bouzi Brut Nature

Celler: Mont Ferrant


EXAMEN VISUAL

Limpidesa: cristal·lí
Fluïdesa fluid
Color
vins blancs: groc llimona
Intensitat sostingut
Qualitat brillant
vi escumós: escuma persistent, bombolles fines, rosari mitjà.

EXAMEN OLFACTIU

Primera impressió: agradable
Aroma
intensitat: suficient
qualitat: molt fina
tipus: primària, terciària
família: balsàmica / floral / fruital / especiada / empireumàtica (fenc, pa torrat, fruites, cafè)
persistència: normal
Olors anormals cap


EXAMEN GUSTATIU


Primera impressió molt agradable
Dolçor llaminer
Acidesa equilibrada: viu
Cos
alcohols: suficient
extracte: carnós
tanins: suficient
Intensitat mitjà
Aroma en boca
qualitat: molt fi
natura: simple
equilibri: harmoniós
impressió final
postgust: constant
conclusió: agradable
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009