Carmelo Rodero tinto 2007

Bodega: Carmelo Rodero
D.O./Zona: Ribera de Duero
País: Espanya
Tipologia de vi Negre
Graduació (% vol): 13,5
Varietats: Tempranillo 100%
Elaboració: uva despalillada y sin estrujar, T<27ºc>Examen visual
.
Limpidesa limpido
Fluïdesa denso
Llagrimes violetas, lentas
Color porpre amb reflexos violetes
Intensitat sostingut
Qualitat viu
Efervescència nul·la
.
Examen olfactiu
.
Primera impressió desagradable, fred
Aroma: intensitat forta, qualitat ordinàri, tipus primari, terciari, violetes, peix. Persistència normal 3 caudalies.
olors anormals peix.
.
Examen gustatiu
.
Primera impressió desagradable.
Dolçor sec
Acidesa equilibrat
Cos: alcohol suficient, extracte prim, tanins equilibrat.
Intensitat mitjà
Aroma en boca. Qualitat corrent, Natura simple, Equilibri fatigat
Impressió final displaent, sinó fos perquè la DO té prohibida la Syrah, diria que té molt de Garnatxa negre, en un monovarietal de tempranillo no esperaria tobar tantes violetes i aquest color violeta, estic decebut, no esperava això.
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009