Bodega: Señorío de Sobral, S.A.
D.O./Zona: Rias Baixas
País: Espanya
Tipologia de vi Blanc
Graduació (% vol): 12
Varietats: Albariño
Elaboració: Fermentat en DAI
Preu ampolla: 7,75€
Data tast: 30/01/2009
Temperatura de servei: 10-12 ºC.
Abans d'omplir la fitxa comentar que de les dues ampolles tastades, la primera tenia el tap florid blanc, i ja havia estat atacat per bactèries acètiques, la segona ampolla encara no s'havia fet malbé era molt agradable, però ja es notava l'àcid acètic. Segurament el lot ha sortit defectuós, vaig comprar les dues ampolles al Corte Inglés de Diagonal, recomano vigilar el lot
Examen visual
.
Limpidesa límpid (encara)
Fluïdesa fluid
Llagrimes curta
Color groc palla
Intensitat sostinguda
Qualitat fina
Efervescència nul·la
.
Examen olfactiu
.
Primera impressió desagradable
Aroma: intensitat forta, qualitat desagradable, tipus terciari, amb records secundaris i primaris. Si el vi fos correcte trobariem papaya, taronja madura i préssec, enlloc d'això trobe acetat d'etil, (dissolvent de cola) Persistència normal, 3 caudalies.
olors anormals picat, acescència.
.
Examen gustatiu
.
Primera impressió ordinària.
Dolçor sec
Acidesa agressiu
Cos: alcohol suficient, extracte sec, tanins equilibrats
Intensitat mitjà
Aroma en boca. Qualitat vulgar, Natura jove malmès, Equilibri fatigat. trobem sulfuròs, vinagre, picant.
Impressió final, desagradable, s'ha malmès per una mala higiene l'embotellar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada