VERANZA blanco Chardonnay 2007

Bodega: Nuviana
Marca: blanco chardonnay
Any: 2007
Graduació alcohòlica: 13,5%
Criança: No
DO:
Vino de la tierra Valle del Cinca
Varietats: Chardonnay
Preu ampolla: 2,75 €
Data cata: 09/07/2008 .

.
Examen visual
.
El tap es correcte, el color és groc palla amb reflexos verdosos. És límpid, fluid, d'intensitat lleugera i qualitat franca. És un vi tranquil.

Examen olfactiu
.
La olor és a sulfuròs, desagradable, n'hi ha en molt excès, segurament per amagar una acidesa volàtil excessiva, els aromes primaris es troben amagats, però són definits olora a pinya.
.
Examen gustatiu
.
La primera impressió és desagradable, es nota novament el sulfurós en el gust, és mordaç. L'aroma en boca, un cop desapareix el sulfurós, és plaent, de natura jove i varietal, el postgust és clarament desagradable, doncs la gola queda picant i rasposa no se si tant pel sulfurós, com per l'excés d'acidesa.
.
Li posarem un 3/10

1 comentaris:

Unknown ha dit...

Pienso que la botella que cogiste no debía de estar bien ya que aunque este vino ha ido ganando con las añadas (puedes comprobar por la web como los comentarios del 2008 son mejores que los del 2007 y los del 2009 mejores que los del 2008) en absoluto es para merecer un suspenso (3/10).

Date una nueva oportunidad y prueba el Veranza Chardonnay 2009 y verás como tiene un aprobado bastante más que alto... (yo le pondría un 7/10).

 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009