Moscatel de Ana 2008

El Grifo Moscatel de Ana 2008

CLASSIFICACIÓ
Vi de Licor Dolç D.O. Lanzarote.

VARIETAT
100% Moscatell.

ELABORACIÓ
Verema manual en caixes de 20 kg a començaments de setembre, amb un grau potencial d'uns 14 º. El raïm, derrapat abans de la seva premsat, passa per una maceració licular prefermentativa. Després de la decantació, fermenta a 16-18 º C.
La fermentació és detinguda a una densitat de 1.040, equivalent a 100 g / l de sucres naturals. S'afegeix alcohol vínic fins arribar al 15% en volum, per passar a la criança en barrica pel sistema de soleres.

FITXA DE TAST
Color Ambar iodat i brillant.
Aroma Fruites dessecades i sobremadurades, panses amb fons d'herbes aromàtiques.
Boca Bon pas de boca, dolç, però gens embafador. Concentrat. Expandeix els seus nets aromes per tot el paladar.

MARIDATGE
Postres i formatges blaus de fort i intens sabor. Per a la sobretaula, acompanyant cafès aromàtics.

CULTURAL

Porta el nom d'Ana Brito, que va néixer al Aixeta el 1881, de la data daten les nostres soleres.

FITXA ANALÍTICA
Grau alcohòlic: 15%
Sucres residuals: 100 g / l
Acidesa Total tartàrica: 6 g / l
pH: 3,7

PRESENTACIÓ
Ampolla Prestige de 75 cl. Caixa de 6 ampolles amb separadors.

EXAMEN VISUAL

Limpidesa:  límpid
Fluïdesa   greixós
Color
vins blancs:  ambre / or vell
Intensitat sostingut
Qualitat  franc
Efervescència
vi tranquil: nul·la

EXAMEN OLFACTIU

Primera impressió: agradable
Aroma
- intensitat: forta
- qualitat: amb raça
- tipus: primària
- família:  balsàmica / floral /  empireumàtica (fruites, mel)
persistència:  normal
Olors anormals cap

EXAMEN GUSTATIU

Primera impressió  plaent
Dolçor  dolç
Acidesa
- insuficient: pla
Cos
- alcohols: licorós
- extracte: dens /
- tanins:  despullat
Intensitat  feble
Aroma en boca
- qualitat: corrent
- natura:  simple
- equilibri:  angulós
impressió final
- postgust:  constant
- conclusió: auster
 

Fitxes de tast Design by Insight © 2009