El pitjor: ?
Celler: Vilarnau
D.O./Zona: cava
País: Espanya / Catalunya
Tipologia de vi Cava
Graduació (% vol): 11,5
Varietats: chardonnay, macabeu, parellada
Elaboració: 13 mesos criança
Preu ampolla: regal
Data tast: 23/10/2012
Temperatura de servei: 9 ºC.
Gastronomia: el varem veure per acompanyar el salmó fumat del sopar.
EXAMEN VISUAL
Limpidesa límpid
Fluïdesa consistent
Color
- vins blancs: or
Intensitat sostingut
Qualitat brillant
Efervescència
- vi escumós: escuma persistent
bombolles fines
rosari lent
EXAMEN OLFACTIU
Primera impressió agradable
Aroma
- intensitat: forta
- qualitat: molt fina
- tipus: primària / secundària / terciària
- família: balsàmica / fruital / química / especiada / empireumàtica (fenc, pa torrat, fruites, cafè)
- persistència: persistent
EXAMEN GUSTATIU
Primera impressió molt agradable
Dolçor brut
Acidesa
- equilibrada: viu
Cos
- alcohols: suficient
- extracte: ple
- tanins: suficient
Intensitat llarg
Aroma en boca
- qualitat: molt fi
- natura: complex
- equilibri: harmoniós
impressió final
- postgust: franc
- conclusió: invitant
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada