El millor: és ecològic
El pitjor: com tots els tempranillos has de decantar.
8,86 punts de la Guia de Vins de Catalunya
Celler Albet i Noya
Anyada
2010
Producció
79.700 ampolles
Varietats de raïm
Ull de Llebre (Tempranillo).
Vinificació
Fermentació de 6 dies a 22ºC. Maceració de 8 dies amb dos remontatges diaris. Es va fer una lleugera filtració abans d'embotellar.
Criança
En tines (4 mesos) i en ampolla.
Nota del enolèg
Elaborat per maceració i fermentació amb les pells durant 4 dies controlant la temperatura de fermentació. Una part del raïm es va elaborar per maceració carbònica, que potència la fruita negra i aromes de mora genuïna de l'Ull de Llebre. Trasbalsos oxidatius abans de l'embotellat. Aquest vi negre jove, degut a la peculiaritat de la seva elaboració, estarà en les millors condicions d'oferir-vos l'aroma i gustos genuïns de l'Ull de Llebre durant els primers dos anys després de l'embotellat. Beveu-lo a uns 13°C i preferentment amb menjars consistents.
Etiquetes de comentaris:
2010,
DO Penedès,
Ecològic,
monovarietal,
v Ull de llebre,
vi negre
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada